Sunway

SUNWAY® is altijd een pionier geweest. Zij brachten als eerste rolgordijnen (1965), vouwgordijnen (1987) en hout en woodweave (1988) op de markt. Ook vandaag de dag staat SUNWAY® nog steeds bekend om haar unieke en innovatieve producten, zoals Parametre® shades. Ook op het gebied van technische ontwikkelingen loopt SUNWAY® vaak voorop. Zo is SUNWAY® de eerste die het kindveilige SmartCord® vouwgordijn introduceert.

De SUNWAY® collecties worden met zorg samengesteld. Kwalitatief hoogwaardige producten, een actueel kleurbeeld, toepassing van high-end materialen, bijzondere dessins en design techniek, dat vind je terug in alle SUNWAY® collecties.

SUNWAY® producten vormen de perfecte combinatie tussen functionaliteit en esthetiek. Aan de ene kant is de SUNWAY®raamdecoratie functioneel als zonlicht- of warmtewering en voor jouw privacy. Aan de andere kant is SUNWAY® raamdecoratie decoratief én sfeerbepalend in het interieur.SUNWAY® biedt onderscheidende producten die ieder hun eigen karakteristieke eigenschappen hebben. Voor iedere woonruimte en raamtype biedt SUNWAY® een passend product, afgestemd op jouw wensen.


Sunway