Dutch Boudoir

Dutch Boudoir is ontstaan toen eigenaar Suzanne de Kraaij haar eigen slaapkamer opnieuw wilde inrichten. "De sfeer die ik had gezien in een Manoir in Bourgondië, die wilde ik: weelderige stoffen, bloemmotieven, borduurwerk, kant en fluweel, en veel kussens. Dit Beddengoed bleek hier gewoon niet te bestaan". Tijdens haar zoektocht is het idee voor Dutch Boudoir ontstaan. Suzanne heeft samen met mode-ontwerpster Ellen Haeser de unieke en exclusieve collecties beddengoed ontwikkeld die bestaan uit de mooiste dekbedovertrekken en spreien, quilts, bedrokken en sierkussens.

Al de producten van Dutch Boudoir hebben door hun ambachtelijke en authentieke uitstraling een eigen signatuur en daarmee onderschrijven zij de exclusiviteit van hun beddengoed. De verschillende items worden in relatief kleine aantallen gemaakt in een GOTS gecertificeerde fabriek in India. GOTS wil zeggen dat het productieproces aan duurzaamheid eisen voldoet en de arbeidsomstandigheden humaan zijn.

Creëer met Dutch Boudoir een slaapkamer voor elk moment van de dag!

Slapen is gezond! Inderdaad, maar wat Dutch Boudoir betreft gebruiken we de slaapkamer ook op andere momenten van de dag en genieten we op of in bed van een welverdiende powernap, een goed boek of een spannende film. Met het beddengoed van Dutch Boudoir wordt de slaapkamer een favoriete plek voor elk moment van de dag. 

Mixen & Matchen

Met Dutch Boudoir is het fijn combineren in de slaapkamer. Met het romantische beddengoed uit de verschillende collecties van Dutch Boudoir kun je naar believen mixen & matchen. Het is net als met een kleding garderobe, je kunt steeds vernieuwen en variëren voor het mooiste resultaat.

 


Dutch Boudoir