De Millenerpoort

Elk tapijt exclusief voor u gemaakt.

De Millenerpoort Design Tapijten is een van de grootste producenten in Nederland op het gebied van ontwerp en fabricage van handgeknoopte, handgetufte en robotgetufte tapijten. Elk tapijt wordt exclusief aan de hand van jouw persoonlijke wensen vervaardigd passend aan jouw interieur.
De Millenerpoort produceert haar tapijten volledig met medewerkers die een afstand tot de arbeidsmarkt hebben. De fabriek ligt in het Limburgse Sittard-Geleen en de productie van de tapijten is 100% made in Holland. Bij de productie wordt van de oudste ambachtelijke technieken, maar ook van de modernste robottechniek gebruik gemaakt om het beste resultaat te realiseren. Jij bepaalt zelf de vorm, de afmeting de kleuren en het design. Wanneer je een specifieke kleur niet in de kleurcollectie vindt dan kunnen de garens in de door jou gewenste kleur worden ingekleurd. 
In samenwerking met de Nederlandse ontwerpster Danielle Klerkx is de collectie van De Millenerpoort 2018 met enkele speciale ontwerpen uitgebreid. 


De Millenerpoort