Rolf Benz RB 380 Plura

De nieuwe definitie van vrijheid.
De Rolf Benz PLURA reikt je alle mogelijkheden aan om precies zo te leven zoals jij zelf wenst. Of je nu rechtop zit, ontspannen relaxt of heerlijk slaapt: in een handomdraai zet je deze multifunctionele bank in jouw favoriete stand. Diverse elementen en uitvoeringen geven je alle vrijheid om de Rolf Benz PLURA geheel naar eigen inzicht aan te passen. Zo kan bijvoorbeeld bij een verstelbare rugleuning de rug van een verticale stand in een liggende stand worden gezet. 

De zachte bekleding met een door lijnen geaccentueerd design staat bij de Rolf Benz PLURA in charmant contrast met het strak belijnde metalen frame. Afhankelijk van jouw stijl en designvoorkeur is dit frame naar keuze zilverkleurig of zwart gelakt of glanzend verchroomd. Liefdevol verwerkte siernaden benadrukken de hoogwaardige kwaliteit van de bank, die met 3 verschillen- de zithoogten geheel op jouw ergonomische wensen afgestemd kan worden. 

De Rolf Benz PLURA past zich altijd aan jouw comfortwensen aan. Dat is mogelijk dankzij het neerklapbare zijdeel, de draaibare zitting en de traploos naar achteren en boven toe verstelbare rugleuning. Of het nu gaat om zitten, loungen, relaxen of slapen – jouw spontaniteit is niet meer aan grenzen gebonden. Als je de rug omhoogklapt, verandert de Rolf Benz PLURA in een fauteuil met hoge rugleuning. Klap je het zijdeel neer en draai je de zitting, dan wordt de Rolf Benz PLURA een comfortabele longchair.