Leolux Tango

Een tijdloos ontwerp van Jan Armgardt. In 1984 kwam het model Tango voor het eerst in productie bij Leolux en nog steeds is het de eye catcher in vele interieurs. Het pootonderstel dat is uitgevoerd in gepolijst aluminium past letterlijk en figuurlijk als gegoten onder de comfortabele zit- en rugdelen, die beiden aan de uiteinden verstelbaar zijn en de bank zo multifunktioneel maken.

Deze absolute klassieker is vaak geïmiteerd maar nooit geëvenaard. Drie decennia na zijn introductie is deze bank onverminderd populair. De handige verstelfuncties zorgen dat je in elke houding comfortabel zit of ligt, de sierlijke lijn en karakteristieke poten maken van Tango het middelpunt van jouw kamer.

Aan zitting en rug van de Tango banken zijn links en rechts verstelbare delen bevestigd, die in alle standen andere gebruiksmogelijkheden bieden. Zo wordt een gezellige 2-zitter een lekkere ligbank met hoofdsteun en de royale 3-zitter nog ruimer, een soort logeerbed zelfs als je de rug- en zitdelen uitklapt. Wil je jezelf in een eigen gezellige zithoek nestelen, dan klap je de armen omhoog en de rugdelen naar binnen en je geniet van de mooie eigenschappen van een flexibel karakter.

  • Leverbaar als 2-zits en 3-zitsbank.
  • Het onderstel wordt uitgevoerd in gepolijst aluminium.