Auping Match Aluminium

Auping Match betekent kiezen voor het bed dat bij jou past. De collectie omvat twee uitgesproken stijlen, die zich onderscheiden door het design en door het materiaalgebruik. Bovendien heeft elke Match een eigen hoofdbord. 

De Match aluminium is een bed met een echte designuitstraling. Dat komt vooral door de eigenzinnige omranding van aluminium, die uiterst smaakvol aansluit op de hoekstukken van gepolijst aluminium in chroomkleur. Het hoofdbord is verkrijgbaar in corresponderende kleur.

De Auping spiraalbodem heeft een 80% open structuur. Dit ventileert uitstekend waardoor je fris en uitgerust wakker wordt. En de meer dan 10.000 drukpunten zorgen voor de juiste veerkracht die je lichaam goed ondersteunt en je lichaamsdruk verdeelt. Vind je het prettig om je bed te kunnen verstellen? Dan kun je kiezen voor de handverstelbare of elektrisch verstelbare versie met 1, 2 of 3 motoren.

Een matras is goed als deze past bij degene die erop ligt. Individuele factoren als lichaamslengte, gewicht en eventuele fysieke ongemakken spelen hierbij een rol. De Auping matrassen zijn zo opgebouwd dat ze op je persoonlijke wensen kunnen worden afgestemd. Ze onderscheiden zich door verschillen in opbouw en zonering.