Sunway Paneelgordijnen

Paneelgordijnen zijn erg mooi voor grote glaspartijen. Natuurlijk wil je optimaal genieten van je uitzicht en de lichtinval, maar zonder concessies te doen aan je privacy. SUNWAY® biedt met panelen de perfecte raamdecoratie voor grote ramen en (schuif)puien.

De SUNWAY® collectie biedt mooie stoffen in verschillende transparanties en prachtige naturelkleuren. Er zijn veel mogelijkheden voor de invulling van jouw paneelgordijn. Zo kun je ervoor kiezen om dichte stof met transparante stof te combineren. Ook is het mogelijk om een afwijkende kleurbaan in jouw paneelgordijn toe te passen. De finishing touch geef je door het toevoegen van baleinen van aluminium. De baleinen zijn leverbaar in verschillende kleuren. Baleinen geven het paneelgordijn een strakke design uitstraling.

SUNWAY® paneelgordijnen worden geleverd met een slanke rail en kunnen voorzien worden van een aluminium onderlat en aluminium baleinen. Er zijn verschillende comfortabele bedieningsvormen.
De hoogwaardige materialen geven het SUNWAY® paneelgordijn een chique uitstraling.

Een paneelgordijn is een veelzijdig product. Behalve als perfecte raamdecoratie voor grote glaspartijen, is een paneelgordijn ook zeer goed toepasbaar als room divider. Zo creëer je bijvoorbeeld een mooie thuiswerkplek, fraai afgescheiden van de rest van jouw woonkamer.