Accessoires

 1. Cadeau

  Wat is er leuker dan om iemand blij te maken met een cadeautje?! Bij Koos Kluytmans Interieurs bieden we daarom ook een collectie cadeau-artikelen. Natuurlijke zijn er diverse soorten bedtextiel en badtextiel die hiervoor geschikt zijn, maar ook zakdoekjes, servetten en knuffelbeertjes maken deel uit van het assortiment.

  5 model(len)

  Bekijken
 2. Verlichting

  Verlichting kan in geen enkel interieur ontbreken. De lamp als object moet passen in het geheel, functioneel zijn en de juist lichtbron zijn voor het gewenste doel. Hoofdverlichting, sfeerverlichting of leeslamp Koos Kluytmans Interieurs biedt mogelijkheden voor je interieur. Van trendvolle lampen van Zuiver en Zijlstra, tot exclusieve luxe verlichting van Murano Due en Sische.

  9 model(len)

  Bekijken
 3. Home Deco

  In de rubriek Home Deco bieden wij je leuke woonaccessoires ter vervolmaking van je interieur. Koos Kluytmans Interieurs heeft doorlopend verrassende artikelen waarmee je persoonlijke accenten kunt geven aan je eigen woonsfeer.

  19 model(len)

  Bekijken
 4. Kerst

  Kerstbomen en diverse Kerst decoraties. Bezoek onze winkel voor het assortiment kerstballen, guirlandes en kerstslingers.

  37 model(len)

  Bekijken
 5. Kunst

  Doorlopend worden er kunstwerken geëxposeerd in de toonzaal van Koos Kluytmans Interieurs. Voornamelijk zijn dit schilderijen in verschillende uitvoeringen en formaten. Zo zijn er diverse werken te zien van Neeltje Verhagen. Abstracte werken in acryl op katoen.

  14 model(len)

  Bekijken