Wij zijn pas tevreden als u dat bent.

Als erkend 5-sterrenspecialist is dit onze meerwaarde:

* GOED ADVIES

Wij verstaan ons vak en delen onze kennis graag met jou. Wellicht komen we samen tot ideeën, welke nog beter zijn dan jouw oorspronkelijke wens. Wij adviseren je graag en aarzel daarbij niet om een vraag te stellen. We hebben liever dat je 10 keer bij ons aanklopt met vragen, dan dat je met een onbeantwoorde vraag blijft zitten. Geen probleem, wij maken graag tijd voor jou!

* VAKMANSCHAP

Door onze jarenlange ervaring kennen wij het klappen van de zweep. Onze kennis van de markt is zeer uitgebreid en wij bieden altijd een oplossing. Onze vakmanschap uit zich in het adviseren, zoeken naar technische mogelijkheden en het zorgvuldig en bekwaam installeren.

* KWALITEIT

Wij willen achter al onze leveringen kunnen staan en zorgen dat u er jarenlang plezier van zult hebben. Dit kan alleen door nauwkeurig en zorgvuldig te werken. Op kwaliteit wordt bij ons niet bezuinigd.

* SERVICE

Bij ons is ouderwetse service nog heel normaal. Wij lopen graag wat harder voor onze klanten, wanneer dat nodig is. Ook nadat de factuur is betaald staan wij graag voor je klaar. Nazorg hoort bij de aankoop en wij willen zorgen dat het gebruiksgenot van het door jou aangeschafte interieurproduct optimaal is.

* GARANTIE

Als 5-sterrenspecialist garanderen wij je service en kwaliteit. Helaas kan er toch wel een iets aan de hand zijn, waardoor iets niet geheel in orde is. Mocht dat onverhoopt gebeuren, dan lossen dit uiteraard snel voor je op.

Je kunt onze erkenning controleren op www.vijfsterrenspecialist.nl .

 


Wij zijn pas tevreden als u dat bent.